Barbara Loves Life en traint voor Swim To Fight Cancer                           
 
​   ErasmusSwimToFight.jpg
Onze collega Barbara Hector-Kaats van Obs Erasmus is een bijzondere leerkracht. Vorig jaar mei kreeg zij het verschrikkelijk nieuws dat zij non-Hodgkin, een vorm van Lymfklierkanker, had. Ze ging een traject in van chemokuren en bestralingen. Zij hield nauw contact met de school en met alle collega’s, ze was heel open over haar ziekte en het verloop hiervan.

Vorig jaar augustus was ze in Delft aanwezig waar een vriendin van haar meezwom met Swim to fight cancer. Op dat moment heeft ze besloten dat, wanneer ze dit overwonnen heeft, ook mee gaat doen om ook geld op te halen voor de kankerstichting.​

      ​​

Afgelopen februari is Barbara weer langzaam begonnen met integreren. De collega’s en leerlingen zijn dolblij dat ze weer bij ons op school is. Ze is schoon verklaard en nu herstelt ze verder.

Haar neef Lorenzo, ADO speler, heeft gelijk gezegd: "Ik doe mee". Barbara en Lorenzo zijn al druk aan het trainen om in augustus 2 km te zwemmen in open water. Dus samen gaan ze op zondag 27 augustus voor de kankerstichting zwemmen. Wil je Barbara en Lorenzo steunen? Bezoek dan hun website. 


​  
 
Eén op de drie mensen krijgt kanker. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil de stichting Swim to Fight Cancer Delft fondsen werven voor kankeronderzoek.