​   ​  

Vrijdag Open Dag bij P.C. Hooftschool

PCHooftTalentuur.jpgExtra aandacht voor rekenen en taal door in kleine groepjes bijles of plusles te krijgen van je eigen juf én tegelijkertijd je sportieve & creatieve talent ontwikkelen: op de P.C. Hooftschool doen we dat tijdens het wekelijkse TALENTUUR!

Sinds een jaar krijgen alle kinderen van de P.C Hooftschool de mogelijkheid om tijdens schooltijd, naast de reguliere lessen, ook zelf te kiezen wat ze graag willen leren. Met inspraak van de kinderen stellen wij een wisselend vakkenpakket samen, waarin sporten zoals b.v. judo en creatieve vakken zoals b.v. muziek met instrumenten, door een vakspecialist wordt aangeboden. De helft van een groep krijgt bijles of plusles van hun eigen juf in hun eigen lokaal, waar zij werken aan de individuele leerbehoefte van het kind. Dit kan dus een extra uitleg of een extra uitdaging zijn. De andere helft van de groep gaat naar hun keuzevak, waar zij kinderen uit andere groepen ontmoeten en gezamenlijk genieten van de kennis van de vakspecialisten. Het uur daarna wordt deze beurt gewisseld.

Zowel de leerkracht als de leerling van de P.C. Hooftschool spreken beiden uit zeer enthousiast te zijn over deze manier van werken en hopen nog lange tijd van dit wekelijks terugkerende TALENTUUR te mogen genieten.

Meer weten? Kom gerust een keertje langs voor uitgebreide informatie over onze reguliere manier van lesgeven, waarbij we veel waarde hechten aan rust, structuur en regelmaat en daarnaast ons speciale wekelijkse talentuur.

Aanstaande vrijdag 16 februari om 8.30 uur en ook om 10.30 uur hebben wij een OPENDAG. Dan geven wij voor nieuwsgierige en geïnteresseerde ouders en kinderen een rondleiding en informatie op onze school: de P.C Hooftschool, Escamplaan 65 in Den Haag. Wees welkom!