​   ​  
Juf Yvonne is trots op haar school, De Archipel
“Wij zoeken een enthousiaste collega voor ons team”
 

Basisschool De Archipel is op zoek naar een nieuwe collega. Een leerkracht die aan de slag wil in de midden-/bovenbouw. Het is een kleinschalige school, in een rustige buurt en met een duidelijke visie ‘worden wie je bent’.  Het implementeren van een nieuwe taalmethode, het vormgeven van het NPDL  gedachtegoed en vorm geven aan de 21e eeuwse vaardigheden zijn de belangrijkste ontwikkelingen voor de komende periode.

 
ArchipelNieuweCollega_0638.JPG
ArchipelNieuweCollega_0639.JPG
ArchipelNieuweCollega_0640.JPG
     ​
Juf Yvonne werkt al ruim 30 jaar voor deze school

"Het is een feest om hier te mogen werken.
Het pedagogische klimaat is heel goed. Het team is heel gedreven. We bieden elkaar veel ondersteuning, het is een veilige sfeer en we hebben ook veel lol onderling.  De collega die we zoeken is, net als wij, collegiaal, positief en vooral heel enthousiast. Het is op onze school belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Ouders hebben hoge verwachtingen, daar moet je op een juiste wijze mee om kunnen gaan.
 
De sfeer op school is heel prettig. De leerlingen gaan respectvol met elkaar om. We vertrouwen onze leerlingen en daarom geven wij ze ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid."

​                                 

Wil je aan de slag bij De Archipel?
Stuur dan je reactie naar s.zaat@archipelschool.nl t.a.v. Saskia Zaat (schooldirecteur).
Kijk voor meer informatie over de school op www.archipelschool.nl.