Nieuws

Een nieuwe reeks inspirerende podcasts over het onderwijs

De Haagse Scholen werkt weer aan een nieuwe reeks inspirerende podcasts, waarvan de eerste vier afleveringen al te vinden zijn op Spotify.

In deze podcasts interviewt Annemarie van Es, STEAM (Science Technology, Engineering, Arts & Mathematics)-specialist bij De Haagse Scholen onderwijsprofessionals werkzaam bij De Haagse Scholen over de meest uiteenlopende onderwerpen en vakgebieden binnen het onderwijs. Wat komt er allemaal kijken bij goed onderwijs? Naast knelpunten hebben we het hier juist ook over de vonken en pareltjes. We willen zo inspirerende werkwijzen en expertise uit alle onderwijslagen aan het woord laten. Niet om te laten horen hoe het moet, maar wel om te laten zien hoe het kan.

Deze podcast is onderdeel van ons DHS-Lab, dat nieuwe ontwikkelingen, kruisbestuivingen en verbindingen stimuleert om ons onderwijs te vernieuwen en verbeteren.

Luister de nieuwe afleveringen hier:De Haagse Scholen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.