De Haagse Scholen is een stichting voor primair en speciaal openbaar onderwijs. Een grootstedelijk schoolbestuur met een grote diversiteit aan leerlingen in Den Haag. Met in het totaal 51 scholen bieden wij onderwijs aan zo’n 15.000 leerlingen van 4 tot 18 jaar. De Haagse Scholen kenmerkt zich door haar openbare identiteit, ieder kind is welkom.

Door ons brede aanbod aan scholen in het speciaal basisonderwijs (SBO), speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en expertise op dat vlak hebben we een regionale functie als het gaat om speciaal onderwijs. Naast het speciaal onderwijs werkt een aantal van onze 43 reguliere basisscholen met een onderwijsconcept, zoals: Dalton, IB-PYP, Montessori en OGO. Zo is er voor ieder kind een school die bij hem of haar past.

Met zo’n 1.900 onderwijsprofessionals in dienst zetten wij ons iedere dag in om onze leerlingen het beste onderwijs te bieden en om hen voor te bereiden op de wereld van morgen.

Onze missie: wij bereiden onze leerlingen voor op de wereld van morgen

Meer weten over onze missie en ambities om te werken aan goed onderwijs? Je leest het hier.

Jaarverslagen

Lees, of download:
Jaarverslag 2023 van De Haagse Scholen
Jaarverslag 2022 van De Haagse Scholen
Jaarverslag 2021 van De Haagse Scholen
Jaarverslag 2020 van De Haagse Scholen
Jaarverslag 2019 van De Haagse Scholen
Jaarverslag 2018 van De Haagse Scholen

De Haagse Scholen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.