Nieuws

Erik van der Zant nieuw lid raad van toezicht

Erik van der Zant is per 14 maart 2024 op voordracht van de raad van toezicht door de gemeente Den Haag benoemd tot nieuw lid van de raad van toezicht van De Haagse Scholen. Van der Zant volgt Ajoeb Mohammedajoeb op die na het bereiken van zijn maximale zittingstermijn is afgetreden.

De raad van toezicht ziet in Van der Zant een waardevolle aanvulling door zijn achtergrond in de financiële sector en zijn ervaringen als toezichthouder bij vergelijkbare onderwijsorganisaties.
Van der Zant is momenteel director Capital bij InnovationQuarter en lid van de raad van toezicht en voorzitter auditcommissie bij het Samenwerkingsverband VO Zuid-Utrecht en lid van de raad van toezicht bij Samenwerkingsverband PPO Leiden.

Over de raad van toezicht
De raad van toezicht is het wettelijk voorgeschreven toezichthoudend orgaan op het college van bestuur van De Haagse Scholen. De raad treedt op als de werkgever van het college van bestuur en staat het college met raad en advies bij.

De leden van de raad van toezicht zijn:

De Haagse Scholen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.