De Haagse Scholen gebruikt Zivver voor het veilig versturen van (privacy)gevoelige informatie
U heeft een e-mail ontvangen van Zivver met een link om vertrouwelijke aan u verzonden informatie te openen. Op deze pagina leggen we uit waarom we Zivver gebruiken en hoe u de informatie die voor u bestemd is kunt openen.

De Haagse Scholen gaat zorgvuldig om met het verzenden van vertrouwelijke informatie. Voor het verzenden van vertrouwelijk informatie maken we gebruik van Zivver. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.
Bekijk hier het overzicht van onze scholen die Zivver gebruiken.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Hebt u een e-mail ontvangen van De Haagse Scholen via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). Op deze pagina leest u de informatie hoe u zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode
U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op “Klik voor bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.
Klik hier voor de instructiefilm

Bericht openen met een SMS-code
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.
Klik hier voor de instructiefilm

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan de verzender doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Meer over Zivver
Met Zivver kunt u veilig berichten versturen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via Zivver, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

De Haagse Scholen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.