Nieuws

Het jaarverslag online, een terugblik op het jaar 2021

Het jaarverslag 2021 van De Haagse Scholen is tijdens de vergadering met de raad van toezicht op 12 mei jongstleden vastgesteld en is nu gepubliceerd op onze website.

In het jaarverslag leggen wij verantwoording af over ons beleid en financiën. Verder vind je in het jaarverslag een voorwoord van het college van bestuur, het verslag van de raad van toezicht en de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad.

In het kader van dit jaarverslag blikten we daarnaast met een viertal collega’s; Katarina Justic, Kirsten Lems, Jorrit Koop en Monique Rijnsburger terug op het afgelopen jaar. We spraken niet alleen over corona en het lerarentekort, maar ook over de mogelijkheden en uitdagingen van onderwijs anno 2022. Je leest het hele interview hieronder.

Onderaan deze pagina is het jaarverslag 2021 van De Haagse Scholen te downloaden.
​​

Een terugblik op het jaar 2021

Met een viertal collega’s blikten wij dit jaar terug op het afgelopen jaar. Wat hebben we bereikt? Hoe gingen we om met de uitdagingen? Wat hebben wij daarvan geleerd en hoe kijken we naar de toekomst? Je leest het in dit interview.

Jaarverslag 2021

​​​​​​​Benieuwd naar de verantwoording over ons gevoerde beleid, of geïnteresseerd in de cijfers?
Download het jaarverslag via onderstaande knop:

De Haagse Scholen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.