Werken bij De Haagse Scholen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij De Haagse Scholen te werken! Het onderwijs is een prachtig vakgebied. Bij De Haagse Scholen zijn we altijd op zoek naar talent om onze leerlingen voor te bereiden op de wereld van morgen. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Klik dan hier voor onze vacatures.

Jij maakt het verschil

De Haagse Scholen heeft 51 scholen. Daarvan zijn er 43 reguliere basisscholen, 5 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs. Verspreid over heel Den Haag en allemaal uniek. Al onze scholen worden gekenmerkt door hun openbare karakter, maar daarnaast hebben zij allemaal hun eigen onderwijsconcept. Variërend van Dalton, Montessori, OGO, IB, IPC en nog veel meer. Zo is er altijd een school en een baan te vinden die bij jou past. Deze scholen kunnen jouw inzet, enthousiasme en passie goed gebruiken. Bekijk waar jij je talent kan inzetten.

Wil jij je omscholen tot leerkracht?

Heb je altijd al juf of meester willen zijn en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Met een afgeronde HBO- of WO-opleiding kun jij je omscholen tot leerkracht. De Haagse Scholen biedt jou de mogelijkheid om via het zij-instroomtraject binnen twee jaar een lesbevoegdheid te halen. Op onze werken-bij website lees je alles over het zij-instroomtraject bij De Haagse Scholen. Daarnaast kun jij bij verschillende hogescholen met een HBO- of WO-diploma ook een verkorte deeltijd pabo volgen, waarmee je in ongeveer twee jaar je pabo-diploma kunt behalen.

Kennismaken?

Wil je meer informatie over werken, of stage lopen bij De Haagse Scholen? Of wil je sparren over de mogelijkheden om je om te scholen tot leerkracht, of schoolleider?

Meer weten over werken bij De Haagse Scholen?

Neem contact op met onze recruiter, Guusje:

werving@dehaagsescholen.nl
06 – 31 65 98 40

Meer informatie over het zij-instroom traject?

Neem contact op met onze coördinator Opleiden, Douke:

d.blommers@dehaagsescholen.nl
06 – 24 93 39 46

De Haagse Scholen maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.